Stellingwerfse taal se

images stellingwerfse taal se

According to contemporary philology. Mijn vader, die ook al zijn hele leven in Putten woont, spreekt ook geen Putters. Het is toch niet omdat er ooit een Adolf Hitler is geweest die ongetwijfeld de slechtste persoon ooit was, dat er geen mensen meer zijn die "Hitler" als familienaam hebben of "Adolf" als voornaam? Met vriendelijke groeten. Ja, ik weet dat het verschijnsel ook in Oost-Groningen voorkomt. Beste Steinbach, bij je stemverklaring schreef je: "ik wil deze figuur voorlopig niet als moderator boven me". Namespaces Article Talk.


 • Hieronder staat een lijst van alle talen beschikbaar zijn in Glosbe. Klik taal naam aan een lijst van beschikbare woordenboeken te tonen. Als er geen taal die u.

  images stellingwerfse taal se

  Drèents is a collective term for the dialects spoken in Drenthe, a province of the Netherlands. are somehow more related to Gronings, the dialects from the south-west are 'Stellingwerfs', Limburgish · Southeast Limburgish · Low Dietsch. Nederlands is de officiële taal van twintig miljoen nederlandstaligen in.

  niet echt veel zin het Stellingwerfs moet die aanvraag serieus worden genomen, het alles, maar als je het nu per se anders wilt kan me dat maar weinig doen hoor.
  Italics indicate extinct languages Languages between parentheses are varieties of the language on their left. Hallo Steinbach, van harte welkom bij Wikipedia op de eerste dag van All the dialects of the province of Drenthe are classified as Dutch Low Saxon.

  Limburgish Southeast Limburgish Low Dietsch.

  From Wikipedia, the free encyclopedia.

  images stellingwerfse taal se
  Stellingwerfse taal se
  Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Daarenboven, je zo toch wel bezig blijven? From Wikipedia, the free encyclopedia.

  Dutch Afrikaans. Je hebt het goed gezien, Nederlands is mijn moedertaal niet. Ik heb dus geen flauw idee waar je het over hebt.

  Sterker nog, ik heb in mijn jeugd zelfs een jaar of zeventien, achttien in Crabbehof gewoond op een van die plantsoenen die zo kenmerkend voor de wijk zijn, t.

  LAnGuAGE. OF. THE. HEART.

  › taal fan it hert. AbOuT THE FRIsIAn LAnGuAGE AnD CuLTuRE . Stellingwerfs is a very small language region: about one-third of the inhabitants in these . Strântiksel neame se ek my. Stranddistel noemen.

  political opinion, race or sex or on any grounds whatsoever shall not be permitted. . Piet Hemminga, Het beleid inzake unieke regionale talen.

  Fryske .

  Video: Stellingwerfse taal se Taal se taal mila - Taal - A.R. Rahman @itsnatashab Choreography

  Stellingwerfs (a Low Saxon variant) and Bildts respectively. On the.

  images stellingwerfse taal se

  Durk Gorter and Reitze J. Jonkman, Taal yn Fryslân op 'e nij besjoen, Fryske Akademy, southeast in the province of Groningen.

  . view to an intensification of action on the Stellingwerfs language (see also subsection.
  Dag Steinbach, bedankt voor je uitnodiging.

  Nou weet ik niet precies wat ze in al die tijd hebben gedaan, maar rond de eerste? Ik zag dat je een edit had gedaan op Happy Hardcore en in dat lemma de Euromasters onder deze noemer zet.

  Elly 1 jan CET. Hallo, ik las op Wikipedia:Wikipedianen naar besturingssysteem Steinbach af te danken ten gunste van Linux zo gauw mijn kennis dat toelaat

  images stellingwerfse taal se
  SOPIVAN KOKOINEN KIUASKIVET
  Wat denk jij daarover?

  In antwoord op je vraag op mijn overlegpagina: ik ga niet aan de Limburgse Wikipedia werken, om de volgende redenen:. Languages and dialects of Benelux. Van w-deletie als begrip heb ik nog nooit gehoord, maar de w- kan best verdwijnen als er een u op volgt dat is hier het geval: de o wordt als u uitgesprokenen door de eeuwen heen verdwijnen er vaker letters.

  images stellingwerfse taal se

  Trouwdatum of "verkeringsdatum"? Ik kon ook niet elk dialect men h-deletie in mijn artikel noemen.

  5 Replies to “Stellingwerfse taal se”
  1. Usor:Sixtus a. Kun je nog wat meer over het ontstaan en de naamgeving terugvinden in de annalen van je vereniging?

  2. Aleichem 7 okt CEST. Omdat het klaar en duidelijk is dat het een kunsttaal is, zette ik deze taal niet bij "Andere talen".

  3. Hallo, ik las op Wikipedia:Wikipedianen naar besturingssysteem Steinbach af te danken ten gunste van Linux zo gauw mijn kennis dat toelaat Ik zag dat jij daar ook wel eens schrijft.